26 فروردین 1394 - 9:26
شناسه خبر: 2529
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
20 و 21 مهر 1394
نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با هدف بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان این حوزه، هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصین، کارشناسان و مسئولین فنی، شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت¬ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات، ارتقا سلامت جامعه از طریق بهبود فرآورده¬های صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی و با محوریت روش¬های نوین فرآوری مواد غذایی، روش های نوین نگهداری مواد غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و ...
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با هدف بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان این حوزه، هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصین، کارشناسان و مسئولین فنی، شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت¬ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات، ارتقا سلامت جامعه از طریق بهبود فرآورده¬های صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی و با محوریت روش¬های نوین فرآوری مواد غذایی، روش های نوین نگهداری مواد غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مهندسی فرایند در صنایع غذایی، چالش¬ها، ضرورت¬ها و راهکارهای شکل گیری شرکت¬های دانش بنیان در این عرصه، تکنولوژی¬ها و روش¬های تولید، پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذایی و... با همکاری دانشگاه¬های معتبر سراسر کشور، فعالان، دانشجویان، پژوهشگران، اندیشمندان، اساتید برجسته ملی و بین المللی، کلیه مراکز پژوهشی و دیگر سازمان¬های مدیریتی برگزار می¬گردد.
محورهای همایش :
- ایمنی مواد غذایی
-روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روشهای نوین پایش کیفیت
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- ریزپوشانی در صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگهداری موادغذایی
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- شیمی مواد غذایی و افزودنی¬های غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- سایر پژوهش¬های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
- آموزش، رسانه و سلامت غذا
- گیاهان دارویی و ادویه¬ای و صنایع وابسته
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی¬های مربوط به غذا
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- نقش تغذیه در سلامت جامعه
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
- مواد نگهدارنده طبیعی
- روش¬های کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- استانداردهای استفاده از افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده
- بسته بندی¬های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
- نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی¬های نامتعارف
- روش¬های شناسایی و رفع آلودگی¬های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
- جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
- عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
- سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع غذایی
آدرس سایت:COFi.IR
آدرس ایمیل: conf.ntpco@gmail.com
شماره تماس :
02133699093
02133699094